По дорозі на Карпати – заїхати на кілька днів на Рівненщину: в області створюють план розвитку туризму

Щоб популяризувати регіон

На Рівненщині з робочою поїздкою перебуває голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів. Вона відвідає низку туристичних магнітів області, аби створити план їх популяризації.

Пандемія коронавірусу стала так званим іспитом для туристичної галузі, більшість українців цьогоріч не поїхали за кордон, а шукали вражень на Батьківщині – найпопулярнішим напрямком стала Херсонщина.

Однак і локації Рівненщини мають потенціал, щоб затримати туристів на кілька днів, а не лише для селфі, каже Мар’яна Олеськів:

Рівненщина, перебуваючи між Києвом і західною Україною, має дуже великий потенціал затримати туриста, коли він їде у Карпати, не на кілька годин, а – на 2-3 дні.

 

Є низка об'єктів, які приваблюють туристів, але потребують доопрацювання. Щоб відвідавши якусь пам'ятку можна було і поруч смачно поїсти, переночувати, прогулятися, безпечно залишити автомобіль.

Найперше Мар’яна Олеськів відвідає «Тунель  кохання», Тараканівський форт і Дубенський замок.

Вона зауважила, що для розвитку туризму на Рівненщині потрібно застосовувати комплексні заходи, такі як покращення інфраструктури, фінансування об’єктів та об’єднання громад навколо туристичних цікавинок, щоб підтримувати архітектурний стиль і не захаращувати їх рекламними вивісками.

[media=208582][media=208584][media=208581]

До слова, Мар’яна Олеськів розповіла, що раніше побувала у Вараші і місто їй дуже сподобалося.

 

Бо, не маючи історичних пам’яток, завдяки чіткому плануванню воно комфортне для туриста. 

Фото - з мережі

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень