Пластикові пакети, світлофори і земля, земля, земля. У Рівному відбудеться сесія міської ради

Це буде уже третє пленарне засідання

Депутати міської ради завтра зберуться на уже третє пленарне засідання сесії. У порядку денному значиться понад пів тисячі питань, частину з яких опрацювали на попередніх двох засіданнях.

Цього ж разу міські обранці мають ухвалити звернення до торгової мережі Рівного щодо заміни пластикових пакетів, альтернативними, зокрема й паперовими. Нагадаємо,  Петиція щодо відмови від використання пакетів набрала на сайті міської ради необхідні 300 голосів для розгляду. Міський голова Володимир Хомко підтримує таку ініціативу, проте каже – рішення міської ради матиме виключно рекомендаційний характер.  

Крім того, депутати прийматимуть у власність міста мережу світлофорів. Міністерство внутрішніх справ збиралося ліквідувати Рівненську філію державного підприємства «Інформ-ресурси», яке утримує світлофори міста, і звернулося до влади міста. Це питання обговорюють ще з 2017 року, тоді міськрада ініціювала перед Кабміном передачу світлофорів у комунальну власність.  Тепер, як повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк, є погодження МВС на передачу світлофорів.

Також на сесію винесено найбільше земельних питань пов’язаних з приватизацією, передачею у користування та зміною цільового призначення. Як наприклад на вулиці Поштовій 6, де знаходиться житловий будинок. Його частину планують перебудувати під офісні приміщення з рестораном. Проте, щоб втілити такі наміри, спочатку треба погодження депутатів міської ради про відведення земельної ділянки з зміною цільового призначення землі.

З переліком питаннь, що виносять на сесію міської ради можна ознайомитися тут

Чимало питань буде й щодо надання рівнянам матеріальної допомоги на лікування.  Як працюватимуть депутати у сесійній залі  дізнавайтеся у четвер в ефірі Радіо Трек та на нашому сайті. 

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень