Пітбуль мало не загриз шпіца на очах у господині в ліфті багатоповерхівки м. Одеса (ФОТО/ВІДЕО)

Бійцівські собаки ходять вулицями без намордників

Моторошна подія трапилася в «30-й Перлині», що на вулиці Сахарова в Одесі – при в ході в ліфт пітбультер'єр ледь не розірвав шпіца.

Як повідомляє Думская, господиня зі шпіцом хотіла увійти в ліфт, та коли двері відкрилися, з нього вистрибнув бультер'єр і тут же схопив шпіца.

Господиня пітбультер'єра насилу відтягнула свою собаку.

Відео 16+

При цьому трохи дивним здається поведінка господині постраждалого вихованця - після того, що сталося, дівчина стала волочити тільце собаки за нашийник, а потім залишила її в коридорі.

У соцмережах господиня шпіца Анюта пояснила, що вона не кинула улюбленця, а побігла за ковдрою, після чого віднесла поранену собаку у ветеринарну клініку, де йому провели операцію.

«Цілу ніч був у реанімації, йому завдано численних травм, два рази була загроза життю, зробили складну операцію, і зараз я забрала його додому», - пише Анюта.

У шпіца діагностували перелом шийного хребця, перелом черепа, було зачеплено кора головного мозку і постраждав спинний мозок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень