Підрозділи протиповітряної оборони пройшли тактичні навчання на Рівненщині (8 ФОТО)

Днями у Повітряному командуванні «Захід» здійснили перевірку рівня готовності до бойового застосування озброєння та військової техніки однієї із військових частин радіотехнічних військ.

В умовах максимально наближених до бойових, військовослужбовці вели спостереження за повітряним простором, оцінювали обстановку та порядок прийняття рішення щодо бойового застосування підрозділу по умовних цілях.

Крім того, під час навчання особовий склад ВЧ проводив радіолокаційну розвідку, відбивав напади диверсійних груп і проводив переміщення на запасні позиції.

Також у рамках демонстрації умов збереження життя та здоров’я особового складу військовослужбовці вдосконалили навички із надання першої медичної допомоги на місці та евакуації поранених до лікувального закладу.

Як зазначив командир військової частини, тактичні навчання пройшли на високому рівні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень