Підозрюваний у вбивстві 11-річної дівчинки намагався перерізати собі горло в залі суду (ВІДЕО 18+)

Обвинуваченого у вбивстві Даші Лук’яненко засудили до 15 років тюрми

Спробу самогубства здійснив у залі Роздільнянського районного суду Одеської області Микола Тарасов, якому сьогодні винесли вирок за звинуваченням у вбивстві, спробі зґвалтування та нарузі над тілом 11-річної мешканки Іванівки Дар'ї Лук'яненко.

Про це повідомляє "Думская".

Сьогодні я помру і поставлю крапку. Я, а не суд, - сказав Тарасов і почав різати собі шию якимось гострим предметом.

Поліція встигла його скрутити. Тарасова відвезли до лікарні для надання йому медичної допомоги.

УВАГА! На відео є жорстокі сцени. Людям зі слабкими нервами дивитися не рекомендуємо.

За словами бабусі вбитої дівчинки, Катерини Лук'яненко, на одному із закритих засідань Тарасов повідомив, що в скоєнні злочину йому допомагали батьки. Крім того, вона вважає, що спроба самогубства - це гра на камери і чергова спроба затягнути засідання. Таку саму думку висловив й адвокат потерпілих, - повідомляє видання.

Після надання допомоги в лікарні Тарасова привезли назад.

Особливу увагу конвой приділив обшуку обвинуваченого. Його попросили тримати руки на видному місці. 

Нагадаємо, 13 червня 2019 року 11-річна Дар'я Лук'яненко пішла на танцювальний гурток і не повернулася. До пошуків дитини залучили правоохоронців, рятувальників та авіацію.

Пізніше в с. Іванівка Одеської області на території одного з домоволодінь правоохоронці виявили тіло дівчинки у вигрібній ямі. У двір, де знайшли тіло дівчинки, пошукова група заходила у перший же день: туди її привели службові собаки. Однак пошуковики спершу не надали цьому особливого значення.

Пізніше з'явилися подробиці смерті дитини: дівчинку спочатку душили, потім роздягли та викинули тіло у вигрібну яму. Кримінальне провадження щодо вбивства Дар'ї відкрили одразу за чотирма статтями.

В Іванівці у ніч проти 20 червня намагалися підпалити будинок, де проживає сім'я підозрюваного у вбивстві 11-річної Дар'ї Лук'яненко.

Джерело: 112 Ua.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень