Підозрюваному у вбивстві рівнянки, яку знайшли посеред поля на Макарова, загрожує довічне ув’язнення (ФОТО)

Слідчі ГУНП в Рівненській області закінчили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження до суду

Нагадаємо, 23 січня цьогоріч у полі на перехресті вулиць Макарова та Вербова місцева жителька виявила мертвою напівоголену жінку з тілесними ушкодженнями. Загиблою виявилась 28-річна рівнянка. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії. Працівники управління карного розшуку області оперативно встановили та затримали зловмисника, якого, після повідомлення про підозру, взяли під варту. Ним виявився 29-річний рівнянин, з яким жінка познайомилася у кафе та погодилась на його пропозицію продовжити спілкування в іншому барі. Пізніше, після відпочинку, між ними раптово виник конфлікт через відмову рівнянки у близькості, який і призвів до трагічних наслідків. Розлючений чоловік почав бити жінку, зриваючи одяг.

Після цього повалив на землю та почав душити. Упевнившись, що та не подає ознак життя, забрав у неї мобільний телефон та 150 гривень.

Поліцейські з’ясували, що чоловік у листопаді 2006 року позбавив життя знайому, за що був засуджений до дев’яти років за ґратами. У квітні 2014 року був звільнений умовно-достроково від невідбутої частини покарання у виді обмеження волі строком на рік, місяць і 18 днів.

Кримінальне провадження з обвинувальним актом 30 травня слідчі скерували до суду. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень