«Підкупив своєю добротою і щирістю»: поліцейська зробила подарунок 17-річному хлопцю з Рівненщини (ФОТО)

Подарувала йому годинник

Другом та порадницею стала для 17-річного Павла Завалюка начальниця сектору ювенальної превенції Дубенського відділу поліції Юлія Пасічник.

Знайомство Юлії Пасічник з юнаком відбулося ще у 2014 році, коли йому було лише 12 років. Тоді Павло потрапив до відділку за крадіжку, до якої «спокусили» друзі. 

Пізніше працівники ювенальної превенції працювали із хлопцем через те, що він неодноразово залишав місце свого проживання.  

Своїми втечами Павло завдавав клопоту не тільки нам, а й колегам із сусідніх районів, — розповідає Юлія Пасічник та додає, що підліток був із тих, кому потрібна була всього лиш увага та турбота.

 

Він рано втратив батьків. Його вихованням займався літній дідусь-опікун. Але сам хлопець підкупив своєю добротою і щирістю. 

З огляду на таку поведінку підлітка, відповідні служби прийняли рішення влаштувати хлопця на навчання до комунального закладу Херсонської облради «Олешківський дитячий будинок-інтернат». Нині юнак освоює спеціальність автомеханіка в Олешківському професійному ліцеї. 

Попри те, що Павло вже давно не перебуває під опікою дубенських поліцейських, він все одно радиться із Юлією Пасічник.

 

А сьогодні на залізничному вокзалі у Дубні, коли хлопець повертався на навчання, керівниця ювенальної превенції допомогла йому із квитками на потяг до Херсона та на знак дружби подарувала йому годинник.

Джерело: відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень