У Рівному сьогодні - спідвей

Відбудеться закриття сезону

Участь братимуть три латвійських спортсмени, чотири гонщики із Польщі, один з Аргентини та шестеро з України. Всі вони змагатимуться за «Приз Закриття Сезону» та кубок на честь 55-річчя першого рівненського спідвейного клубу «Радуга». Керівник ГО «Клуб вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня каже, що під час спортивного заходу буде посилена охорона задля безпеки глядачів:

Під час змагань буде допомагати охорона та поліція. До правоохоронних органів ми вже звернулися для того, щоб під час спортивного масового заходу охорона була посилена, тому що безпека глядачів – перш за все.

Крім того, за словами Сергія Головні, надувні борти, на які з міського бюджету виділили 1,5 мільйона гривень, мають придбати протягом двох тижнів.

Квитки можна придбати в касах біля стадіону «Мототрек».  Вартість дитячого - 30 гривень, а дорослого - 70.

Початок змагань о 15 годині.

Нагадаємо, під час останніх змагань на мототреці відбулися сутички.

«Ультраси», димові шашки, бійка та затримання, або Що сталося на «Мототреці» (ВІДЕО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень