Перша цьогорічна трійня на Рівненщині народилася на третю річницю весілля батьків(ФОТО)

Як ми вже повідомляли, напередодні у 25-річної волейболістки Оксани та її чоловіка Віктора Ярути народилося троє немовлят: Дмитрик, Даринка та Діанка. Саме у день третьої річниці їх одруження.

Першим на світ з’явився хлопчик.

За словами щасливих батьків, спершу вони знали, що буде двійня, третя дитинка показалася на УЗД згодом:

 

 

- Перше УЗД показало, що їх там двоє, сама маленька дівчинка наша сховалась. Потім УЗД показало, що їх буде троє, і коли вже йшли на четверте УЗД, жартували, що, може десь там і четверте заховалось. Я слова сказати не міг. Сльози радості, буквально, текли рікою. Стояв, плакав, я розумію, що це мої дітки, вже вони не в животику, а тут, з нами. Просто шалене щастя. Щиро дякую дружині за трьох діток.

 

Незважаючи на те, що пологи відбулися передчасно, мама і новонароджені почувають себе добре.

Ще вчора немовлята були підключені до штучного апарату дихання, втім, за добу вже адаптувалися, говорить заступник головного лікаря перинатального центру з неонатології  Галина Ковальова:

 

 

- Народились вони передчасно, в 34 тижні. Дівчатка за першу добу мали помірні дихальні розлади, але, на нашу радість, за добу вони стабілізувалися, і на даний момент всі троє дихають самостійно. Дітки народилися з різною вагою і цей період, впродовж якого вони звикають жити без мами, в них проходить вдало.

 

Малеча з мамою повернуться додому одразу, як найменша дитинка набере у вазі два кілограми.

До слова, окрім трійні цієї доби в перинатальному центрі народилася ще й двійня. Загалом, за добу в закладі прийняли 19 пологів, під час яких на світ з’явилося 23 малечі. За словами головного лікаря Вікторії Єнікєєвої, торік народжуваність на Рівненщині дещо зменшилася, утім за підсумками трьох місяців цього року фіксується незначне збільшення. З початку 2016 року у рівненському перинатальному центрі прийняли понад 1,5 тисячі пологів. Щорічно у закладі стабільно приймають 3,5 тисячі пологів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень