Перестрілка у Броварах: ЩО за кримінальні авторитети воювали та ЧОМУ вплутане МВС

Війна «кришувальників»

Відео очевидців.

Деталі скандальної перестрілки у Броварах під Києвом публікує організація «Police Control Ukraine».  Нагадаємо, що 28 травня сотня осіб влаштувала стрілянину, оскільки не поділили автобусні маршрути. Подаємо текст без змін: 

Нині затримали 28 порушників.

Правоохронці встановили, що за напрямком «Бровари-Київ» працює маршрут 701, який обслуговує броварське ТОВ «Союзавто», та маршрут 706 ТОВ «Євроавтоальянс», власниками якого є підприємці з Києва.

У ЗМІ повідомляють, що конфлікт у Броварах відбувся між київським озброєним злочинним угрупуванням «Потапи» і місцевим кримінальним авторитетом Деней Броварським.

Затримання учасників стрілянини.

Потапівська ОЗУ кришує легальні маршрутки, а Деня Броварський - нелегальні. Оскільки другі дешевші, і вони заважали легальним маршруткам заробляти, Потапівська ОЗУ забила «стрілку» бізнесмену, з метою привласнити бізнес себе.

«Потап» - злочинне угруповання, ним керують двоє братів Денис і Олег Потапенко. Вони є синами відомого тренера з вільної боротьби Валерія Потапенко, якого пов'язують з екснардепом від «Народного Фронту» В'ячеславом Костянтинівським, наближеним до Арсенія Яценюка.

Угруповання також пов'язують з керівництвом МВС, нібито ті знаходяться особисто під його «дахом». ОЗУ діє вже протягом 10 років, займається вимаганням, наркотиками, рекетом та іншим. У Києві їх ніхто не чіпає, судимостей і приводів не має.

В ході перестрілки у Броварах, поліцейські явно дали втекти «Потапам» і це може свідчити, що в ситуації не все так однозначно з боку МВС.

Група Дені Броварського явно не очікувала такої переваги з боку «Потапів», оскільки крім власних сил, вони заручилися підтримкою вінницьких і київських «тітушок».

На місці стрілянини була пошкоджена значна частина вікон.

Вінницьке угруповання, яке прийшло у Бровари, знаходиться під ексзаступником міністра МВС Сергієм Чеботарем. У цій історії в принципі все крутиться навколо Чеботаря і його родича - чи зятя, чи племінника. Вони тримають своє автотранспортне підприємство під Києвом.

Сергій Чеботар.

Люди, зав'язані в сьогоднішніх розбірках, минулої зими стріляли по автобусу «Тульчин-Київ»на трасі в районі Умані. Тоді водій затримав одного стрілка, і його відвезли в Уманський райвідділ. Але поки водій доїхав до автовокзалу в Умань - стрілка вже відпустили.

Угруповання, про яке йде мова, в Києві ставить свої маршрутки перед рейсовими автобусами. При цьому поліція і транспортна інспекція навіть не виїжджають на виклики. В їх мережі в столиці працює під 400 маршруток. Можете приблизно розуміти цифри доходів в день.

Відсторонення керівництва поліції в Вінниці - це, мабуть, щось з розряду «непотрібних зняти - потрібних поставить.

Нижче - відео з затримання: 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень