Пенсіонерці, яка роками ходила на сесії міськради, добиваючись житла, куплять квартиру

І не тільки їй

Антоніна Демчук навіть, бувало, дрімала під трибуною у сесійній залі міськради, добиваючись житла

Інваліда 1 групи через онкозахворювання Антоніну Демчук нові власники гуртожитку на Відінській, 10 виживали з кімнати. Але тепер Рівненський міський суд зобов’язав міськвиконком розглянути питання про забезпечення її житлом. Поза чергою надати жінці помешкання не можна, бо вона у першочерговій черзі лише 1704-та.

Тому міський голова Володимир Хомко на засіданні міськвиконкому запропонував купити їй квартиру за кошти міського бюджету:

Я дав доручення вивчити питання можливості придбання кількох квартир і оформити їх як соціальне житло. У нас є дві людини в черзі. Є студент колишній Василь Рожко – чемпіон Європи з пауерліфтингу, якому хотілося б теж дати таке житло, щоб він міг заїжджати, бо він інвалід опорно-рухового апарату, і їй.

Володимир Хомко

Якщо ніяких юридичних перепон для забезпечення житлом цих людей не буде, то питання про придбання їм квартир винесуть на розгляд сесії міськради.  

Нагадаємо, що соціальне житло не можна приватизувати без зміни його статусу. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень