«Педофіл світив своїми геніталіями біля школи у Рівному, потім — зґвалтував дівчинку»: нові подробиці злочину

Ця подія обурила користувачів соцмереж

У Рівному 21-річний чоловік зґвалтував малолітню дівчинку. Просто біля школи.

Злочин стався напередодні близько 8 години, вже о 10 дівчинка прийшла до школи і розповіла про все педагогу. Особу, яка скоїла страшний злочин, поліцейські оперативно розшукали. У зґвалтуванні школярки обґрунтовано підозрюють військовослужбовця.

Про це ми писали тут:

У Рівному зґвалтували дівчинку, яка ішла до школи

 

Був тверезим: у зґвалтуванні рівненської школярки підозрюють 21-річного молодика (ОНОВЛЕНО)

Свій пост обурення з цього приводу написав речник Служби автодоріг Рівненщини Дмитро Леонтіюк. 

Виявляється, повідомив Дмитро Леонтіюк, молодик, якого вважають причетним до події, ще місяць тому проявляв своєї збочення біля школи. 

Про це більше у дописі, який ми подаємо без змін: 

У РІВНОМУ ЗҐВАЛТУВАЛИ МАЛОЛІТНЮ ДІВЧИНКУ.

Як батька, мене переповнює лють і жах.

Як психолог за освітою, я не можу добрати правильних слів співчуття і підтримки родині куди нестерпний біль приніс нелюд.

Як християнин, я не маю ні співчуття, ні прощення збоченцеві. Лише сподівання на те, що душевні рани дитини загояться і у родини стане сили і терпіння пережити все це.

Як людина, яка трішки розуміється в питаннях публічної безпеки — скажу: наша система застаріла і слабо ефективна (саме система, а не люди), адже орієнтована на реагування на злочини, а не їх ефективну превенцію.

Військовослужбовець. Наркоман. Педофіл. 

Місяць тому на території тієї ж школи вже показував дітям свої геніталії і намагався вдовольнити свою хіть. Викликали поліцію. Затримали. Встановили особу. Опитали. Відпустили. Ось результат. 

І, цілком природно, що біля кожної дитини поліцейського не поставиш, а людина в формі в освітньому закладі лишень створюватиме ілюзію безпеки (хоча було б добре, якби так було).

А от система відеоспостереження в освітніх закладах і без «сліпих зон» значно полегшила б життя правоохоронцям і на етапі встановлення особи-злочинця, і на етапі слідства і суду. А разом з тим і попереджала б булінг як такий. (Ідея для міської влади/благодійників/держави).

Публічний реєстр педофілів з фото, адресами та персональними даними значно спростив би життя батькам (і ускладнив би життя педофілам).

Заборона наближатися збоченцям до дітей і освітніх закладів (з носінням електронного браслета, і аж до завершення лікування і позитивного висновку лікаря-психіатра) попередила б подібні речі, якби така заборона виносилась одразу ж після виникнення хоч трохи вмотивованої підозри.
Система публічної безпеки застаріла. Її потрібно міняти. Всю. Швидко.

Пе.Ес. Велика подяка людям системи, які носять однострій за ефективну та оперативну роботу, яка дозволила швидко знайти і спіймати збоченця, який зробив те, що зробив, зокрема, і через недолугу систему законодавства.

Т.в.о. начальника відділу комунікації обласного управління Нацполіції Марія Юстицька, повідомила, що цей 21-річний чоловік дійсно потрапив у поле зору поліцейських ще у серпні.

Тоді до поліції звернулися батьки дівчинки, яка розповіла що молодик її переслідував і показав зброю, яка була у сумці.

 

Коли ж поліцейські затримали молодика, зброї при ньому не було.

Однак на нього склали адмінматеріал за хуліганство.

Наразі 21-річний житель обласного центру перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Якщо його вину доведуть, йому загрожує до 15 років у в'язниці.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень