Паспортний ажіотаж у Рівненському ЦНАПі: люди повально хочуть за кордон (ФОТО)

90% відсотків

У Рівненському ЦНАПі - наплив охочих стати в електронну чергу для отримання паспортів. Сьогодні там відкрилася попередня реєстрація на подання документів для видачі паспортів громадянина України: внутрішніх і з правом виїзду за кордон.

Так, лише за три години вдалося зареєструвати понад 200 осіб, що становить половину усіх  відвідувачів центру адмінпослуг.

 

Цікаво, що з 222 зареєстрованих на отримання паспорта, закордонні оплатили орієнтовно 200 людей, розповів Радіо Трек керівник інформаційного відділу в ЦНАПі Віталій Стасюк.

Черга в перші години була досить великою, кажуть працівники центру. Попри те, що офіційно сектор почне приймати документи на паспорт із першого липня, частина клієнтів зможе подати їх вже з наступного тижня, розповіла керівник ЦНАПу Юлія Шигорєва.

Взагалі заплановане відкриття сектору паспортних послуг із 1-го липня. Але на наступний тиждень ми також записали людей і будемо обслуговувати меншу кількість людей на пів години.

 

Взагалі з першого липня за півгодини ми плануємо обслуговувати 9 людей, тож за день видаватимемо паспорти та прийматимемо документи орієнтовно в трьох сотень чоловік разом.

В перші години реєстрації черга була досить великою, кажуть працівники центру. О 9-ій годині там стояло понад сотня осіб. Зараз ця цифра повільно падає, і вже о 12-ій там сиділо близько 30-ти осіб. Одну особу реєструють за півгодини. Однак планують в середньому це робити  не довше, аніж за 15 хвилин.

При реєстрації людина отримує карту клієнта, оплачує послугу, їй призначають час, коли потрібно принести документи. До кінця робочого дня, тобто до 16-ї години, працівники ЦНАПу планують обслужити понад півтисячі рівнян і мешканців області.

Варто зазначити, що поки що онлайн-реєстрації в центрі адмінпослуг немає, тому доведеться приходити особисто. Сам сектор зараз ще готується до прийому людей, там вже встановлене майже все обладнання. Є навіть дитячі іграшки.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень