Пам'ятник Сашку Білому підірвали 6 терористів із Рівного. «Ми їх знаємо», - Пандрак

Несподівана заява одного із товаришів Сашка Білого

Сергій Пандрак - представник організації «УВО», яка об’єднує учасників бойових дій, зазначив, що йому з побратимами уже відомо, хто підірвав хреста, який було встановлено на місці вбивства Олександра Музичка. Про це він розповів  ERVE.UA.

За словами Пандрака, який товаришував із Сашком Білим ще з кінця 80-х, а в період революційних подій у Рівному 2014-го року постійно з’являвся на публічних заходах та акціях протесту у команді Олександра Музичка, його організації відомо, хто саме здійснив підрив пам’ятника.

Це зробила група з 6 чоловік.

 

Це місцева терористична група, фінансована Російською Федерацією.

 

І такі є тут. Всі вони народжені в Рівному. Родослівна в них цікава дуже, особливо у двох. Не можу багато деталей говорити, розумієте, бо там питання серйозні. Це люди з «Русского міра».

 

Двоє із них в минулому році контракт підписали і служать у Рівному.

 

Для чого вони це зробили? Ми відпрацьовуємо зараз цю групу.

Несподівана заява Сергія Пандрака викликає чимало запитань. Якщо хтось має такі дані, то чому членів терористичної групи не заарештовують? Чи...

Пандрак певною мірою відповідає на це запитання

Що будем з ними робити? Ми приймемо рішення…

 

Це не просто п’ята колона, це щось інше. Думаю, що не тільки у нас це діло є, а й в інших містах і містечках, і коли настане час «Ч», я так думаю, вони будуть бити в спину. Тому до цього треба бути готовими.

 

До правоохоронців зараз звертатись – це безсенсово.

Можна припустити, що Пандрак та його люди мають певні підозри щодо когось, але їм бракує доказів, аби дати справі законний хід.

Між тим зазначається, що на місці загибелі Олександра Музичка планують наново облагородити територію та відновити хрест.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень