Орендарю бункера Коха у Рівному відмовили у звільненні від орендної плати

Підприємець у споруді поруч з обласним краєзнавчим музеєм збирався створити музей толітаризму з офісом та кафе

Підприємець Сергій Шабалін понад півтора року орендує занедбаний бункер. Але досі не може нічого у ньому робити, бо під споруду не відведена земля. Шабалін просить надати йому в оренду 8 соток землі. Але депутатам видається, що це забагато. Тож вони постійно йому відмовляють. До вирішення питання із землею Шабалін просив звільнити його від орендної плати за приміщення бункера. Адже вже потратив на це понад 150 тисяч гривень. Але більшість членів міськвиконкому на останньому засіданні утрималися від голосування з цього приводу.

Міський голова Рівного прокоментував це так:

Я був би зацікавлений, безумовно, щоб там щось збудували. Але весь час подається на сесію міськради пропозиція з розширенням землі навколо бункера Коха і депутати тому не голосують.

 

Не збираюся ні агітувати, ні лобіювати це питання ніяким чином. Я просто спостерігаю. Після того, що сьогодні відбулося, я думаю, що орендар відмовиться від оренди.

Сергій Шабалін поінформував Радіо Трек, що поки не готовий сказати, чи розриватиме договір оренди бункера, бо має подумати, перш ніж прийняти якесь рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень