«Опіки колосальні. Шкіра, м’язи і підшкірна клітковина просто горіли», - на Львівщині серйозно травмувався юнак

Він дуже хотів «круту фотку» і виліз на дах потяга, щоб товариш його сфотографував

Фото ілюстративне

Учора по обіді у Буське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на території залізничної станції «Красне» серйозно травмувався 17-річний місцевий житель. На місце події негайно виїхали патрульні та слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, постраждалий заліз на один із залізничних вагонів, який перебував на відстої, щоб товариш його сфотографував.

При цьому хлопець схопився руками за високовольтну лінію електропередач, внаслідок чого отримав ураження струмом і впав з вагона. Його негайно госпіталізували.

Фото ілюстративне

За словами заступника головного лікаря Львівської міської дитячої лікарні Романа Гереги, у юнака - 80% опіків тіла.

Хлопця спершу доставили у лікарню в Буську, там його стан трохи стабілізували і тоді машиною медицини катастроф доставили до нас.

 

Опіки колосальні. Шкіра, м’язи, підшкірна клітковина просто горіли. Підліток у реанімації, його стан дуже важкий. У нього вже є некрози, буде і відторгнення м’язів. Коли його ударила дуга, він не впав з вагона, а залишився на ньому. Це врятувало його від додаткових травм, переломів, – розповів у коментарі журналістам лікар.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

► Правоохоронці вкотре нагадують, що залізничні станції – це не місце для розваг. Вилазити на вагони чи локомотиви категорично забороняється! Пам’ятайте, що високовольтна контактна мережа постійно перебуває під напругою і часто подібні вчинки мають летальні наслідки.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень