Операція «Зачистка» у Рівному: Олександр Третяк розповів, що знесуть майже 100 незаконних споруд (ФОТО)

Чи стане Рівне кращим?

...стало

У Рівному планують демонтувати низку незаконних споруд.

Нагадаємо, сьогодні комунальники повністю завершили демонтаж навісу на вулиці Соборній біля корпусу НУВГП. Його почали зводити близько двох місяців тому без жодних дозвільних документів.

Про це ми писали тут:

Незаконний навіс біля більярдної на Соборній… зник (4 ФОТО)

Щодо ліквідації інших МАФів у Рівному міський голова Олександр Третяк зауважив таке:

На черзі знесення ще 80 гаражів та 13 мафів, які нелегально встановили у Рівному.

За таке рішення проголосували і члени міськвиконкому.

 

Водночас працюємо над тим, щоб скоротити час для прийняття і реалізації подібних рішень. Якщо раніше це могло тривати від пару місяців до пів року, то наша ціль - приймати рішення по демонтажу незаконних споруд за тиждень.

 

Ситуація з навісом - нехай буде прикладом для інших підприємців, які мають розуміти, що самовільно захоплювати міську землю не вдасться!

Під постом мера користувачі соцмережі почали залишати схвальні коментарі й радили, де ще треба провести зачистку території міста:

Віталій Голубєв Ще підкажу, було б добре розібратися з територією за універмагом. Центр міста, а руїни як після війни. Певно ж є власник цього ласого шматка в центрі. Варто було б якийсь діалог почати.

 

Микола Кліщ Заодно зверніть увагу на незаконно поставлені гаражі у Квасилові, а не лише у Рівному, а їх там ой як багато...

 

Dmytro Ka Супер! Ще б прибрати "шанхай" поряд з пивзаводом, що наліпили біля відділення "Приватбанку". Самоволки потрібно викорчувати

 

Андрей Гаврилюк Підкажу..в центрі...між Короленка 2 Короленка 4 і дит.садком стоїть величезний гараж...всім мішає...там і так місця мало...а так можна лавочку чи дит площадку зробити...дякую

 

Zina Kuznetsova Підтримую, оскільки вседозволеність породжує безлад. На Соборній, 275 власник магазину, без жодних погоджувальних документів, побудував в зоні обмеження ( на теплотрасі та каналізаційних колекторах) Нову Пошту та сходи. Будинок без гарячої води уже 2 роки.

 

Лена Ровенская Дякую. Ще б нарешті навести лад з базаром, бо такий треш в самому центрі міста.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень