Олексій Муляренко про дистанційне навчання: «Діти мають відчути всю соціалізацію в школі, а не вдома за комп’ютерами» (ФОТО)

Рішуче «Ні» дистанційному навчанню

Рівненська міська рада готує звернення до Кабінету міністрів України проти дистанційного навчання у школах з 1-го вересня.

Про це повідомляє депутат Рівнеради, Олексій Муляренко у Фейсбук.

“Подав до Рівнеради Проект рішення “Звернення депутатів Рівненської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо неефективності та недоцільності упровадження дистанційного навчання”.

Під час навчання вдома учні не можуть отримати необхідні знання

Крім того, не відвідуючи школу, наші діти не отримують навичок соціалізації, а дітям для особистісного розвитку обов’язково треба спілкуватися з однолітками.

Звичайно, під час карантину дистанційне навчання було вимушеною мірою

[media=188532]Однак, у його сьогоднішньому вигляді продовжувати з нового навчального року такі процеси не можна. Наразі, Міністерство освіти і науки просто зобов’язане знайти алгоритм, яким чином, з 1-го вересня діти зможуть відвідувати навчальні заклади максимально безпечно”, – каже Олексій Муляренко.

За словами депутата…

Батьки, педагоги та учні по всій країні також виступають проти дистанційного навчання

“До прикладу, вчора відповідне звернення до Уряду прийняли наші колеги з Луцької міської ради. Тому впевнений, що під час сесії, ми разом з депутатами Рівнеради теж скажемо рішуче “Ні”, дистанційному навчанню”, – зазначив Муляренко.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень