Оголосили тендер на майже мільярд гривень. Укравтодор шукає, хто зробить об'їзну біля Рівного

До кінця місяця

В Укравтодорі оголосили тендер розміром у 882 млн грн на зведення північної об’їзної дороги навколо Рівного.  Про це повідомляється на сайті агентства.

Проектну документацію розробили ще торік. Тепер установа шукає виконавця робіт.

Протяжність дороги становитиме 14,2 км. Планується збудувати розв’язку біля села Малий Житин, яка повертатиме ліворуч. Там збудують нову ділянку дороги довжиною 6 кілометрів до села Хотин. Далі планується реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до Рівнеазоту і ще поточний ремонт дороги від Рівнеазоту до траси Н-22.  

Дорога матиме 2 технічну категорію з 2 смугами руху.

Виведення значного потоку транзитного транспорту за межі міста Рівного за рахунок будівництва Північної об’їзної дороги дозволить розвантажити міські вулиці від транзитного транспорту, зберегти від руйнувань покриття вулиць, а також сприятиме підвищенню безпеки руху, покращенню екологічної ситуації в місті та розвитку міста Рівного як важливого транспортного вузла.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 1 липня. Як сказав нам голова Шпанівської ОТГ, на чиїй території й будуватимуть дорогу, Микола Столярчук:

Є вже готовий проект, її мають зробити орієнтовно за два три-роки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень