Оформити перший паспорт у 14 років у Рівному стане простіше (ФОТО)

Відсьогодні в Україні запрацювали нововведення

ФОТО ДМС України

Бюрократичних перепон поменшає. В Україні розпочали видачу ID-карток громадянам при досягненні 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків, так званого ідентифікаційного коду.

Ця послуга доступна при першому зверненні за оформленням документа у віці від 14 до 18 років, й про її переваги розповіла речниця Державної міграційної служби Рівненської області Валентина Іванюк:

Запуск послуги дозволить зменшити кількість візитів громадян до державних органів та заощадить їх власний час, оскільки відтепер відпадає необхідність відвідування Центру обслуговування платників податків для написання заяви та отримання довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Послуга з оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки вперше з одночасним присвоєнням їй ідентифікаційного коду у підрозділах ДМС та ЦНАПах надається безкоштовно.

ФОТО ДМС України

Цей експериментальний проєкт реалізовано за участі Міністерства цифрової трансформації України, Державної міграційної служби України, Державної податкової служби України та за підтримки Офісу підтримки реформ (SURGe), що фінансується Урядом Канади.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень