Один до одного: рівнянин обміняв 10 тисяч гривень на 10 тисяч сувенірних доларів

Про те, що купюри фальшиві, чоловік довідався в обмінному пункті

79-річного рівнянина ошукали двоє незнайомців, заволодівши 10 тисячами гривень. Інцидент стався зранку 27 квітня, повідомляють в прес-службі Нацполіції області:

Близько 11.00 невідомі чоловік та жінка підійшли до пенсіонера, коли той господарював біля квітника поруч з багатоповерхівкою, де проживає. Парочка запитала рівнянина, де знаходиться лікарня. Чоловік повідомив, що неподалік є лише поліклініка, втім його співрозмовники продовжили бесіду.

 

Вони розповіли, що їм дуже терміново необхідно обміняти долари США на гривні, оскільки потрібні гроші на операцію родичу. Дідусь зазначив, що неподалік є відділення банку, проте незнайомці почали бідкатися, що там процедура займе багато часу, і запитали чи немає раптом у рівнянина грошей для обміну.

Аферисти зауважили, що у зв’язку з нагальною необхідністю готові обміняти десять тисяч доларів США на десять тисяч гривень. Пенсіонер відразу погодився та повів незнайомців додому.

Його дружина почала відмовляти чоловіка від обміну, втім зловмисникам вдалося переконати і її. Коли незнайомці залишили помешкання, дідусь взяв сумку з доларами і мерщій пішов до обмінного пункту. Однак там пенсіонера чекало розчарування, адже в обміннику чоловікові повідомили, що усі 48 банкнот сувенірні. Зі слів потерпілого, зловмисники були гарно одягнені, на вигляд віком близько 30-35 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень