Одноосібні дебати: Муляренко і Осуховський проігнорували виклик «Слуги народу» у Рівному (ФОТО)

Опоненти не прийшли

Дебати мали відбулися сьогодні в офісі політичної партії «Слуга народу», що на вулиці Степана Бендери, 17. Однак на запрошення представника Президента Володимира Зеленського на Рівненщині та кандидата у народні депутати по списку партії Дмитра Соломчука, ані Олег Осуховський, ані Олексій Муляренко не відгукнулися.

Дмитро Соломчук зазначив, що виклику на дебати передували учорашні події. Як інформувала прес-служба політичної партії «Слуга народу» у Рівному, представники ВО «Свобода» намагалися потрапити в їхній офіс, зібравши агітаційні матеріали кандидата по 152 округу (м. Рівне) Олександра Ковальчука.

Тож Дмитро Соломчук звернувся до кандидатів, які не з’явилися, із запитаннями що турбують рівнян і мешканців області через онлайн-трансляцію у Facebook і запропонував принаймні відповісти у коментарях.

Зокрема, і представника обласного осередку партії «Слуга народу», і пересічних громадян цікавили питання кришування бурштину і відкатів керівництву області за добування сонячного каміння, тиску на будівельний бізнес Рівненщини, розвитку аеропорту й іншої інфраструктури для залучення інвестицій.

Також Дмитро Соломчук нагадав, хто саме представляє партію у мажоритарних округах:

Олександр Ковальчук від округу №152,

 

Роман Іванісов - №153,

 

Олександр Аліксійчук - №154,

 

Володимир Рашовський - №155,

 

Сергій Литвиненко - №156.

Усі інші кандидати не мають стосунку до політсили, наголосив Дмитро Соломчук, закликавши усіх громадян прийти у неділю на вибори і проголосувати за вказаних представників і партію «Слуга народу».

Адже один президент не зможе нічого зробити, йому треба допомогти. Для цього партія сподівається отримати 226 мандатів.

Громадяни прийшли висловити свої проблеми зі сподіванням на їхнє вирішення з приходом нової влади.

[media=150821] [media=150822] [media=150824] [media=150819] [media=150818] [media=150816]

«Слуга народу» уже розписала перших 100 днів роботи Верховної Ради, і стверджують, що у перший же день ухвалять рішення про зняття депутатської недоторканості і «звільнення» за прогули засідань парламенту.

Разом з тим, Дмитро Соломчук спростував заяви деяких політиків про прем’єрство, бо головою уряду, на переконання партії, має бути представник політичної сили Президента.    

Політична агітація

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень