Одна з найдорожчих вакцин від кору у Рівному безкоштовна

Від кору у поліклініках Рівного вакцинують безкоштовно і дорослих і дітей. На цьому наголосив начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів, спростувавши інформацію, яка надійшла до нього про те, що за щеплення треба платити. Бельгійських вакцин у центрах ПМСД Рівного достатньо, говорить Віктор Іськів:

- КПК (ця що від кору) - це бельгійська вакцина. Дозволено міністерством охорони здоров’я і дорослим, і дітям її колоти. Проблем немає, вона безкоштовна, є в кожному нашому центрі ПМСД. Тому що десь перед Новим роком до мене дійшла інформація, що хтось сказав, що вакцина платна. Це неправда.

 

​Єдине, якщо хочуть якийсь інший тип вакцини - тоді так,  треба в аптеці її купити і тоді приносити і колоти. Але сенсу цього робити немає, тому що це дійсно одна з найдорожчих і хороших вакцин.   

Так само не варто боятися дорослим вакцини АДП - від дифтерії і правцю, попри її індійське походження, запевняє Віктор Іськів. Адже торік сам її випробував.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень