Обшуки у Луцьку, Рівному, Дубні та Сарнах: на митниці викрили схему з розмитнення авто (ВІДЕО)

Збитки перевищують 100 мільйонів гривень

СБУ викрила посадовців Поліської митниці на організації корупційної схеми на понад 100 мільйонів гривень під час розмитнення авто.

Співробітники служби безпеки провели 23 обшуки

У межах розпочатого кримінального провадження оперативники та слідчі спецслужби встановили, що фігуранти організували митне оформлення транспортних засобів із значним заниженням вартості авто.

За попередніми оцінками, протиправна діяльність митників призвела до завдання збитків державі майже на 103 мільйони гривень, йдеться на сайті СБУ.

 

Співробітники служби безпеки провели 23 обшуки на митних постах «Луцьк», «Рівне», «Дубно», «Сарни» Поліської митниці та у місцях проживання фігурантів справи.

[media=197474] [media=197475] [media=197476]

Правоохоронці вилучили господарську документацію, номерні знаки автотранспортних засобів, митні та комерційні документи, засоби зв‘язку, комп’ютерну техніку, що підтверджують незаконні оборудки під час митного оформлення автомобілів та завдані державному бюджету битки.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень