Нова Tesla: штурвал замість керма та запас ходу 836 км (5 ФОТО)

Наче з фільмів про майбутнє

[media=216145]Компанія Tesla презентувала оновлену Model S. Автомобіль трохи змінився зовні, отримав абсолютно новий салон і…

Суттєво додав у динаміці та запасі ходу

В цілому електрокар став виглядати суворіше. Але всередині все набагато цікавіше. Седан отримав абсолютно новий салон.

Найбільша несподіванка…

Штурвал, який замінив рульове колесо

Подібні рішення можна зустріти на болідах Формули-1. Це може бути ознакою того, що автомобіль оснастили більш чутливою системою кермування, оскільки робити багато обертів таким штурвалом навряд чи буде зручно.

Ба більше, вертикальний центральний дисплей мультимедіа замінили на горизонтальний. Тепер передня панель стала більше нагадувати салони молодших моделей 3 та Y. Водночас розмір тачскріна не змінився - 17 дюймів.

Його доповнює невеликий дисплей, розташований на традиційному місці панелі приладів. Нарешті, між передніми сидіннями для задніх пасажирів з'явився ще один опційний монітор. Також для новинки доступний тризонний клімат, бездротова зарядка для всіх пасажирів, підігрів усіх крісел, керма, лобового скла і т.д.

Нарешті, Tesla Model S зазнала також технічних оновлень. Топові версії оснащуються трьома електромоторами замість двох. Вони не перегріваються на відміну від старих аналогів. Іншими словами, максимальна потужність тепер доступна завжди, а не на короткий час, після чого електрокару потрібно вистигати.

Отже, з новими моторами Plaid та Plaid + можуть розганятися до 97 км/год за 1,99 секунди, а максимальна швидкість обох версій становить 322 км/год.

У першому варіанті запас ходу становить 627 км, а у другому - колосальні 836 км

За матеріалами Tesla club Ukraine

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень