Ноутбук, два принтери і не тільки: у Рівному пограбували поліклініку та коледж

Поліція шукає зловмисників

Учора, третього травня, невідомі проникли у приміщення коледжу та поліклініки на вулицях Карнаухова та Київській, звідки викрали ноутбук, монітор, два принтери і телевізор. Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції області: 

Близько восьмої ранку до поліції повідомив заступник директора одного з коледжів обласного центру, що в нічний час з його кабінету невідомі особи викрали ноутбук, монітор та два принтери. Злодії проникли у приміщення, віджавши вікно на першому поверсі. Сума збитку становить понад 20 тисяч гривень.

Крім того, за півгодини після попереднього повідомлення поліцейські зареєстрували ще один аналогічний злочин. Із поліклініки на вулиці Київській невідомі шляхом віджиму дверей викрали плазмовий телевізор.
За обома фактами крадіжок, поєднаними з проникненням у приміщення, проводяться досудові розслідування. Поліцейські проводять розшукові заходи з метою встановлення зловмисників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень