Ніхто й пригадати не міг, коли тут був ремонт, — Віталій Коваль про ремонт дороги на Дубенщині

Йдеться про ділянку довжиною у 6 км

На сільській дорозі в Повчанській об’єднаній громаді, що на Дубенщині, почали вкладати асфальт. Ділянка довжиною 6 км включена до Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Люди не повірили своїм очам, коли розпочалися роботи на дорозі. Адже ніхто й пригадати не міг, коли тут був ремонт. Тепер не лише повчанці із нетерпінням чекають на завершення робіт. Адже дорога з’єднує село з іншими населеними пунктами – Будеражем, Пирятином та Мильчею.

По цій дорозі пролягає маршрут шкільного автобуса до навчальних закладів. Проїжджають автошляхом й автомобілі екстреної медичної допомоги, поліцейський офіцер громади. А ще вона веде до міжнародної траси М-06, - зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Проєктно-кошторисну документацію виготовила Мильчанська сільська рада. На дорозі провели вертикальне планування, грейдування полотна, розчищення обочин. А зараз кладуть нижній шар асфальту.

Ремонт дороги планують завершити у вересні цього року.

Нагадаємо, програма «Велике будівництво» на Рівненщині передбачає ремонт 73 км місцевих доріг.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: асфальт
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень