Несподівані гроші – Скорпіонам, лідерство – Водоліям: гороскоп на 12 жовтня

А Риби можуть самі собі створити проблеми

ОВНИ

Цього дня вам доведеться добряче попрацювати для того, щоб привести в порядок справи і розставити у стосунках необхідні акценти. Не сумнівайтеся у собі і в правильності вашого вибору.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете дуже активними, а значить зможете закінчити усі справи. Ввечері можливі нерозуміння та побутові сварки з коханими.

БЛИЗНЯТА

Особисті проблеми суттєво впливатимуть на вашу працездатність. Але в цьому є й свої плюси: завдяки сприянню друзів у вас розшириться коло знайомих. Головне – треба подолати спокусу й не надто маніпулювати людьми.

РАКИ

Нові знайомі допоможуть вирішити фінансові питання. Розкажіть їм про свої проблеми, попросіть поради. 

ЛЕВИ

На вас чекає серйозний професійний успіх. Ця подія дуже вас надихне і дасть поштовх до нових звершень. Якщо ви, звісно, не надто розслабитеся.

ДІВИ

Почуття обов'язку та відповідальність – це ваш шлях до успіху. Можуть з’явитися нові залицяльники, однак вас настільки займатимуть робочі питання, що вам буде не до них.

ТЕРЕЗИ

Вас найбільше цікавитиме питання вашої кар’єри, тому ви можете задуматися про не надто коректні методи, які допоможуть вам отримати бажане. Зорі застерігають: дійте чесно, інакше зіпсуєте все, що маєте.

СКОРПІОНИ

Вас чекає невелика фінансова удача. Це дозволить віддати борг або придбати бажану річ. Цього дня варто трохи обмежити спілкування, адже порожні балачки можуть  спричинити проблеми у роботі.

СТРІЛЬЦІ

У питаннях кар'єри ризикувати не варто – ви можете виявитися пішаком у чужих руках. Цього дня може виникнути потреба у значних витратах, уникнути якої не буде можливості, оскільки справа стосується вас особисто та членів вашої родини.

КОЗОРОГИ

Ви можете бути дещо розсіяними, а тому уважно перевіряйте усі папери, перш ніж їх підписувати. Будьте уважні й роблячи покупки - вам можуть нав'язати неякісний товар.

ВОДОЛІЇ

Цього дня зорі радять вирішувати проблеми, пов'язані з нерухомістю. Вдалий день для покупок та давно запланованих сімейних справ. Окрім того, ви зможете зайняти лідерські позиції на роботі.

РИБИ

Вчіться економно витрачати свою енергію та брати на себе відповідальність. Ваша волелюбність цього дня може зіграти проти вас.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень