Немовля впало з батькових плечей і зламало череп. Що зараз відомо про стан дитини (ВІДЕО)

9-місячна дівчинка перебуває у нейрохірургічному відділенні

Про стан дитини, яку в Рівному госпіталізували після застілля батьків у друзів, повідомили лікарі. Дівчинка госпіталізована в нейрохірургічне відділення обласної дитячої лікарні.

Немовляті під час падіння дуже пощастило, кажуть лікарі. Перелом склепіння черепа виявився нескладним: дівчинка самостійно їсть і не потребує хірургічного втручання.

Дитині зробили всі обстеження. У немовлят кістки еластичні, кажуть медики, тож застосовують медикаментозне лікування.   

Необхідно спостерігати декілька днів, щоб з’ясувати, чи збільшується гематома. З часом може сама «розсмоктатися», — зазначила лікарка-невролог Світлана Грицило.

У лікарні немовля перебуває з мамою. 

Родина благополучна, кажуть у соціальній службі. Виховує ще дворічного сина, хоча 30-річний чоловік офіційно ніде не працює.

Інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків до нас не надходило. Надалі сім’я перебуватиме на контролі,  — зазначила заступниця начальника міського управління служби у справах дітей Світлана Перетятко.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень