Не згадали про ще одного героя: потопельницю в Степані допомагав рятувати не рятувальник?

Рятувальник просто накрив ковдрою. Нібито

30-го березня у смт Степань Сарненського району жінка впала з мосту. В прес-службі ДСНС для ЗМІ повідомили, що мешканку селища врятували лікар пологового відділення Степанської районної лікарні Олексій Білик і командир відділення пожежно-рятувальної частини ДСНС у області старший сержант служби Іван Гайоха.

На Рівненщині жінка впала з мосту

Утім, один із місцевих медиків  -  Богдан Лазарчук - виявився колегою Олексія Білика, тож розпитав у героя про деталі ситуації. Богдан Лазарчук стверджує, що Іван Гайоха у буквальному розумінні жінку з води не рятував.

За словами Богдана Лазарчука, його колега Олексій Білик каже, що допомагав йому місцевий мешканець Григорій Якимець. Про це він розповів нам телефоном, а також написав у спільноті «Степань публічний».

Декілька днів в Степані тільки і говорять по порятунок жінки, яка впала з мосту, і про рятівників. Ось і я вирішив поспілкуватися (не без труднощів) з рятівником, а по сумісництву моїм сусідом і колегою Олексієм Біликом. На репортажі з 1+1 він не зміг розказати всю правду по випадку. Отже, він біля 7 години ранку перебував на автозупинці, що біля річки Горинь.

Коли почув від п. Валентини крик, що хтось впав з мосту, кинувся вниз до річки. Побіг один, хоча там стояла ціла юрба людей. Побачивши жінку, яка тонула та кричала про допомогу, скинувши з себе куртку, поліз у воду, яка сягала до шиї. За ним кинувся ще один молодий чоловік, про якого ніхто не згадує. Це Григорій Миколайович Якимець, житель смт. Степань. Він, зорієнтувавшись, подав п. Олексію гілляку, яку той подав потопельниці і таким чином витягли її на берег. А тепер, увага, з’являється рятівник з МНС, який покривалом накрив нещасну і зігрів її.

Швидка приїхала за викликом О. Білика і надала першу допомогу. А по виклику до МНС приїхав керівник Кричильський О. на власному автомобілі, щоб засвідчити факт пригоди і передати по службі, що старший сержант врятував людину.

Ось така правда з вуст головного рятівника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень