Не з табельної зброї: «Менти стріляли без попередження» по велосипедисту о 3-ій ночі в Рівному? (ФОТО/ВІДЕО)

Це було ще попередньої ночі

[media=193130]

Кажуть, що цієї ночі в м. Рівне трапилася дивна пригода, пов’язана з екскрементами та людьми в мантіях. Ми напишемо про неї окремо.

Але за добу до того, теж уночі, поліцейський патруль у Рівному, рухаючись на автомобілі, нащось… розстріляв велосипедиста.

Не до смерті, бо гумовими кулями, але хлопець зараз у лікарні, його прооперували.

 

З легень, начебто, дістали 12 фрагментів поламаних кулями ребер. На фото з лікарні ми бачимо, як з його рани (після операції) у пляшку біля ліжка стікає дренаж.

По цьому фото важко сказати наскільки важким є стан потерпілого

Поліція попередньо повідомляла, що патрульні були запідозрили цього велосипедиста у викраденні ровера: вимагали від нього зупинитися, зверталися до нього через гучномовець і лише потім використали «власний пристрій для відстрілу гумових патронів».

Використали, начебто, для того, щоб привернути до себе увагу велосипедиста.
 

Мовляв, саме під час таких спроб («привернути увагу») одна з куль й потрапила в самого хлопця. Ненароком.

Іншу версію цих подій озвучив вчора родич пораненого велосипедиста і відомий в Рівному та за його межами діяч молодіжної сцени Ігор Панчук, знаний також як М'яч Дредбол 

Він каже, що нічний роверист, який за версією поліції їхав на вкраденому велосипеді, є двоюрідним братом дівчини Дредбола. Публікуючи фото з лікарні, Дредбол оприлюднює також і відеозвернення з ось таким текстовим супроводом:

Myach Dreadball

Ось так працюють рівненські менти. Стріляють без попередження у велосипедистів не з табельної, а з власної зброї, в результаті чого 2 зламані ребра, 12 шматків ребер дістають із легень під час операції, в той час, коли менти підтирають відео із самописців та «вигадують» історії про вкрадений велосипед.


Як тільки стан постраждалого поліпшиться, він разом із адвокатом дасть коментар і розкаже, як все було. Поки його стан важкий, говорити він не може через втрати крові та загальну слабкість.


Наша поліція нас береже???

На самому відео Дредбол говорить трохи більше.

За нашими даними Патрульна Поліція планує сьогодні провести спеціальний брифінг. Очевидно, що тут ключовим є питання зброї – чому вона була не табельна?

Чи дійсно поранений велосипедист рухався на вкраденому ровері? Та що, зрештою, змусило копів брати і стріляти?

Учора позиція поліції виглядала так:

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень