Не всіх хворих з районів, які підхопили коронавірус, відправлятимуть у Рівне (ФОТО)

Бо інфекційне відділення у Рівненській ЦМЛ з 1 квітня вже немає статусу обласного 

Хворих на коронавірус з районів прийматимуть в інфекційному відділенні Рівненської міської лікарні лише за однієї умови.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олег Вівсянник

Якщо інші заклади такого профілю будуть перевантажені. Про це повідомив очільник обласного управління охорони здоров'я Олег Вівсянник:

— Міська лікарня, інфекційне відділення, тут приймають хворих з коронавірусом як за направленням сімейного лікаря, так і пацієнтів, яких привезла «швидка». Управління охорони здоров'я постійно коригує маршрути екстреної меддопомоги, відповідно до завантаженості медзакладів.

 

Навантаження на лікарні дещо знижується, тимчасово ми відкриваємо хірургічний корпус Рівненської ЦМЛ. Це опорний заклад. Тут понад 34 лікарських спеціальності є.

 

Усі палати інтенсивної терапії та палати в інфекційному відділенні міської лікарні обладнають кисневими точками.

 

Інфекційне відділення міської лікарні до реформи 1 квітня носило статус обласного відділення. Але після входу в реформу заклад має інший статус.

Раніше повідомлялось, що міській лікарні дозволили відкрити хірургічний корпус для проведення планових оперативних втручань.

Передбачається, що місць в інфекційному відділенні у Рівному вистачить для хворих на коронавірус. До слова, за останній тиждень епідеміологи краю виявляють менше інфікованих.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень