Не просто козак, а чемпіон світу: відомо, хто загинув через отруєння наркотиками в Луцьку (ФОТО)

Дехто припускає, що це було вбивство

Тренер козацьких єдиноборств, доктор філософії, письменник Олександр Середюк звернувся до начальника луцької поліції із заявою щодо трагічної загибелі одного з братів-спортсменів в обласному центрі.

Свою заяву він надіслав на електронну адресу інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, у неділю, 8 грудня, ввечері близько 23 години в Луцьку за місцем проживання виявили мертвим (після спільного вживання наркотиків) 19-річного хлопця.


Того ж вечора його брата-однолітка в непритомному стані госпіталізували. За фактом смерті юнака правоохоронці відкрили карне провадження. Одна з версій загибелі – вживання наркотиків.


Зокрема, називався наркотик СПАЙС

Як тепер повідомляє тренер, загинув 19-річний Роман Жовтобрух.

У лікарні ж наразі його рідний брат Богдан.

«Ми поховали 19-річного козака Романа Жовтобруха. Це не простий козак, не просто син своєї матері і батька, не просто студент третього курсу СНУ імені Лесі Українки, не просто один з моїх найкращих учнів ГО «Школa козацького гарту».


Це – Майстер спорту Міжнародного класу, Чемпіон Європи (2018 р.) та Світу (2019 р.) із середньовічного бою, член збірної України, яка в цьому році здобула золоті медалі завдяки сміливості, мужності та майстерності таких, як Роман Жовтобрух. Серед 40 країн світу – Європи і Азії, Америки і Австралії наші українські лицарі завоювали Перше місце!» – пише Олександр Середюк.


«Як повідомили ваші прес-служби, по цьому факту порушено кримінальну справу за ст. 115 ККУ. А це – навмисне вбивство! То хто вбив чемпіона світу? Прошу Вас дати відповідь на це питання», – йдеться у зверненні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень