Не дістаючи сигару з рота: чоловік врятував цуценя, витягши його з пащі алігатора голими руками (ВІДЕО)

Врятував своє тримісячне цуценя

74-річний Річард Уілбанкс, що живе в штаті Флорида, врятував своє тримісячне цуценя з пащі алігатора.

Уілбанкс вигулював Стрільця — так звуть собаку — на своєму задньому дворі, де є невеликий ставок. Раптово з води вистрибнув алігатор, схопив малюка і почав тягти його в ставок.

Він вискочив з води як ракетний постріл. Я ніколи не думав, що алігатор може бути таким швидким, - прокоментував Річард Уілбанкс

Як тільки це сталося, розповідає Уілбанкс, він інстинктивно побіг за хижаком у воду, щоб врятувати пса. Він схопив алігатора і витягнув його на сушу. Утримувати його виявилося справою не найскладнішою — в дикій природі небезпечним вважається алігатор, який досяг позначки 120 см в довжину, а цей був вдвічі  коротшим.

Набагато складніше було змусити хижака відкрити пащу — для цього довелося засунути свої руки йому в рот, щоб змусити алігатора послабити хватку.

У чоловіка, ціною пожованих рук, вийшло — з часом щеня змогло вибратися з пащі хижака всього з однієї колотою раною, безпечною для життя.

Сутичка потрапила на камери Федерації дикої природи Флориди — організації, яка бореться за права тварин. Саме в той момент одна з їх камер була спрямована на ставок — Федерація знімає проєкт під назвою «Спільне користування землею». Його мета — показати людям дику природу, яка живе прямо у них під носом, але зазвичай залишається непоміченою, пише Bored Panda.

Попри те, що його собаку алігатор майже вбив, Уілбенкс підтримує організацію і її місію. Він не хоче, аби тварину перевезли або вбили, тому що алігатор є частиною природи і частиною життя людей.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень