«Називайте ці магазини і супермаркети», - Тимошенко про завищення цін на Рівненщині

Розбиратися мають в Антимонопольному комітеті

На значне здорожчання товарів соціального значення скаржаться мешканці Рівненщини.

Йдеться про підвищення цін на ліки, засоби медичного призначення і більшість продуктів харчування. Нарікають, зокрема, на захмарну вартість медичних масок і завищення цін на цукор, сіль, борошно, олію, різні види круп та консерви.

Скарги находять на гарячу лінію при Рівненській ОДА (0 800 500 078).

Заступник голови адміністрації Ігор Тимошенко каже: штучного завищення цін на соціально значимі продукти і медзасоби у період карантину бути не повинно.

Онлайн-брифінг у Рівненській ОДА. Заступник голови адміністрації Ігор Тимошенко - по центру

Проте окремі суб’єкти господарювання зловживають ситуацією в країні й штучно підвищують ціни, називаючи такі дії вимушеними та пов'язаними з підвищенням цін гуртових постачальників продуктів.

Відтак, мешканців області, які звертаються на гарячу лінію РОДА, закликають відразу вказувати назви та адреси таких продуктових магазинів і супермаркетів.

Водночас, так як повноваження контролювати розцінки належать Антимонопольному комітету, за шляхами розв’язання проблеми керівництво області звернулося саме до регіонального відділення АМКУ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень