Найбільша загроза – стихійна торгівля: Хомко про відкриття ринків і ЖОРСТКІ ПРАВИЛА

Чотири ринки почнуть працювати у п’ятницю

Продовольчим ринкам Рівного дозволили працювати. Вони можуть починати свою роботу вже з першого травня.

Однак перед цим готовність торговищ має оглянути поліція та Держпродспоживслужба (в т.ч Служба з безпечності харчових продуктів). Пройти перевірку та почати роботу готові чотири ринки, говорить міський голова Рівного Володимир Хомко:

Три служби перевіряють, що ринок дійсно готовий і всі вимоги дотримані, які передбачені Кабінетом міністрів, і дають дозвіл на відкриття.

 

Чотири ринки готові завтра запросити до себе комісії і почати працювати: це ринок «Дикого», продовольчий «Центральний», ринок «Андріївський» і «Сіті».

Ринок «Сагайдачний» готовий до перевірки не раніше четвертого числа, «Моріон» не раніше 5-го, а «Ювілейний» лише після 6-го, каже міський голова.

Нагадаємо, що торгові місця на ринках мають проходити постійну дезінфекцію, а на 10-ти квадратних метрах не може бути більше одного покупця.

Входи і виходи контролюватиме охорона, а дотримання вимог поліція, говорить Володимир Хомко:

Будуть контролюватися входи на ринок – це охорона ринку. На кожному ринку буде контрольна група з поліції та громадських формувань. Найбільшою проблемою, на мою думку, буде несанкціонована торгівля. Якщо ми будемо бачити несанкціоновану торгівлю біля ринку – ринок буде закритий.  

Найбільшу проблему вочевидь буде несанкціонована проблема, якщо ми будемо бачити несанкціоновану торгівлю біля ринку – ринок буде закритий.  

Коли відкриються речові торговища – невідомо.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень