Навіть в разі другої хвилі коронавірусу жорсткий карантин в Україні не повернуть, — прем’єр Шмигаль

Уряд покладається на локалізацію сплесків хвороби

Кабінет міністрі України наразі не розглядає можливість повернення до жорсткого карантину, навіть попри рішення продовжити карантинні обмеження до 1 листопада. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на зустрічі з представниками бізнесу, пише сайт «Сьогодні».

За словами прем'єр-міністра, уряд не буде розглядати впровадження жорстких обмежувальних заходів в разі другої хвилі поширення коронавірусу, а замість цього буде покладатися на адаптивний карантин і локалізацію сплесків захворювання, – йдеться у повідомленні.

Нині уряд працює над системним відновленням економічної активності. Зокрема, над напрацюванням довгострокової стратегії розвитку України до 2030 року, а також над виконанням програми стимулювання економіки та плану дій уряду, які містять заохочувальні заходи для різних галузей економіки України.

При цьому Денис Шмигаль запевнив, що незважаючи на заборону в'їзду іноземних громадян в Україну, окремі категорії іноземців все ж матимуть можливість прибути в Україну. За словами прем'єра, йдеться про IT-фахівців, технічних фахівців-наладчиків пускового обладнання, а також іноземців, що мають дозволи на проживання в Україні, які є членами міжнародних і гуманітарних місій, членами екіпажів.

Матеріали сайту «Сьогодні»

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень