Навального викрала поліція одразу після прибуття в Росію. Ніхто не знає, де він (ФОТО)

Опозиціонер не був в Росії з того часу, як його отруїли

Російські опозиціонери Олексій і Юлія Навальні повернулися сьогодні з Берліну до Москви. В аеропорту «Шереметьєво» при проходженні паспортного контролю до нього підійшли правоохоронці та попросили пройти з ними до відділку поліції.

Про це повідомила прессекретарка Навального Кіра Ярмиш.

За її словами, поліція відмовилася пояснювати причину затримання, також заборонили супровід адвоката Ольги Михайлової.

За словами Кіри Ярмиш, невідомо, у якому політик перебуває статусі та куди його повели. Згідно з останніми її повідомленнями у твітері, станом на 21:30 про Навального нічого не відомо.

Нині в соцмережах користувачі називають затримання "викраденням", оскільки з ним не пустили адвоката.

Контекст:

Олексій Навальний повідомив 13 січня, що повертається до Москви. Одразу в соцмережах прихильники опозиціонера почали організовувати захід зустрічі Навального. Натомість прокуратура Москви заборонила в аеропорту будь-які громадські заходи, посилаючись на пандемію.

Спершу Навальний планував прилетіти в аеропорт «Внуково». Однак прибув у «Шереметьєво».

Одразу після повідомлення про намір прибути до Москви, у Росії Навального оголосили у розшук у справі про розкрадання в особливо великих розмірах, пише УП.

Нагадаємо, що опозиціонера отруїли 20 серпня. Він знепритомнів у літаку, а потім упав у кому. З Росії його не без складнощів перевезли до Німеччини. 23 вересня Навального виписали. Німецькі фахівці заявили, що політика отруїли поліпшеною версією хімічного препарату «Новічок». Вважається, що таке отруєння могла організувати лише російська влада.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень