Нардеп Литвиненко не ризикнув зустрічатися з виборцями в Костополі після сутички в Березному

Конкретну причину Зе-депутат не повідомляє

Депутат Верховної Ради від партії «Слуга народу» Сергій Литвиненко не вестиме прийом громадян 24 червня у Костополі, у 156 виборчому окрузі, як обіцяв на своєму Facebook.  Цього дня він мав працювати у селах району, а з 13:00 до 15:00 – вести особистий прийом у своїй приймальні в Костополі на вул.Новій, 2Д.

З 22 по 26 червня, відповідно до календарного плану Верховної Ради України, народні депутати працюють на округах. Моя «дорожня карта» роботи на моєму, 156, окрузі – незмінна: буде, як завжди, особистий прийом у моїх депутатських приймальнях і приїду до вас на села,

пише депутат.

Однак у приймальні депутата повідомили, що Сергій Литвиненко в Костопіль не приїде. Кажуть, що він «має для цього причини», але відмовляються уточнити, які саме.  Прийом громадян вестиме помічник нардепа Литвиненка.

Перед тим Литвиненко побував у Сарнах, а напередодні – в Березному.

Того дня в Березному побували два народні обранці, одночасно відбувся мітинг, в якому взяли участь 130 осіб. Коли Литвиненко, який вів прийом громадян у приміщенні на вул.Київській, від’їздив, учасники акції почали його наздоганяти, а прихильники намагалися його захистити.

Виникла сутичка, під час якої хтось кинув у натовп піротехнічний виріб. Коли начальник управління патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук намагався відбити його ногою, щоб не постраждали інші громадяни, піротехнічний засіб вибухнув.

Мерчук отримав контузію і був госпіталізований.

У Березному постраждав головний коп Рівненщини Мерчук. Під час сутичок «патріотів» (ВІДЕО)

Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомляє, що працівники поліції затримали 15 найбільш агресивних учасників та вилучили п’ять транспортних засобів. Їх доставили до місцевого відділення поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Також відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Сутички та стрілянина у Березному: Нацкорпус готує відповідь (ФОТО/ВІДЕО)

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень