«Нам ще канабісу не вистачало для повного «щастя» в країні, де війна і пандемія», — Олександр Третяк розкритикував 5 питань Зеленського

Олександр Третяк дав інтерв’ю для Радіо Трек, розповів про «брудні» технології опонентів, плани на посаді міського голови і оцінив опитування, яке збирається проводити Зеленський у день виборів.

Нагадаємо, Олександр Третяк балотується на посаду міського голови Рівного від «Європейської солідарності»: 

Я вважаю, що на сьогодні партія «Європейська солідарність» — це єдина сильна партія, яка може захистити українські інтереси, — каже Олександр Третяк.

Олександр Третяк

Олександр Третяк — молодий політик, йому 34 роки. Отож журналісти запитували його враження від його перших виборів, адже кампанія виявилась складна для усіх.

Ця кампанія, як і прогнозували, стає однією з найскладніших і брудних щодо мене особисто і команди «Європейської солідарності» загалом.

Багато нашої агітації було понищено на замовлення.

 

Останні 2 тижні майже кожен ранок починався в нашому штабі із підрахунків збитків та кількості порізаних і вкрадених банерів. Днями поліція впіймала чотирьох зловмисників на гарячому.

 

Або вчора був спланований інформаційний вкид «чорнухи» в одну з напевне куплених вайбер-груп. Нібито не існує навчального закладу, який я очолюю, або що Петро Порошенко мене не підтримав. 

 

То це відверта брехня, яка видає істерику конкурентів, — сказав Олександр Третяк.

Сам Олександр Третяк свою кампанію провів серед людей. Його часто могли бачити рівняни і спілкувались біля наметів в центрі міста чи на мікрорайонах.

Я наймолодший з-поміж усіх кандидатів, що балотуються на міського голову. Вільно розмовляю англійською, вчив польську та німецьку. В мене найпотужніша команда, яка буде представлена в раді.

 

Я не був при владі раніше, не заплямований корупційними скандалами і сумнівними зв’язками — це моя важлива відмінність від інших, — відповів Третяк на питання про те, чим відрізняється від опонентів.

Також Олександр Третяк не був представником структур, які працюють з державними коштами, а отже свою діяльність та ініціативи реалізовував як волонтер та громадський активіст.

Стиль мого життя — це волонтерство. 

З 2014 року на сході України пройшов всі «гарячі точки» в зоні АТО, довелось побувати там з оптикою, бронежилетами, захисними шоломами.
 

Був період, коли ми допомагали медикам. 

Наприклад, під час карантину ініціював акцію «Підвези медика» - організували з волонтерами підвіз медиків до роботи на власних авто, - говорить Олександр Третяк.

[media=202908][media=202909]

А на питання про перші кроки на посаді міського голови, якщо виграє, відповів:

Якщо ми ідемо до лікаря, то перш за все він зробить вам діагностику, щоб визначити, що саме лікувати.

Пріоритетом для нас є сфера охорони здоров’я і забезпечення заходів для протидії covid-19. Тому зокрема одним із перших рішень нашої команди є аудит коштів, ресурсів і перерозподіл їх на заклади охорони здоров’я та на підтримку медиків.

Адже ми наближаємось до другої хвилі пандемії і зараз лікарі знову почуваються незахищеними.


Далі ми говоримо про транспорт і логістику — необхідно створити нову транспортну модель міста, бо вона в нас просто хаотична.

Ми хочемо врахувати інтереси жителів населених пунктів, які навколо Рівного.

 

Також моя команда буде говорити про наповнення бюджету, адже щоб витрачати гроші на проєкти розвитку — їх спочатку треба заробити. І не лише коштом податків підприємців, — відповів Олександр Третяк.

Наприкінці ефіру Олександр Третяк прокоментував опитування, яке на виході з виборчих дільниць хоче проводити Олександр Зеленський. 

Нагадаємо, вони стосуються: довічного ув'язнення за корупцію, створення вільної економічної зони на окупованій частині Донбасу, скорочення кількості народних депутатів до 300, легалізації канабісу в медичних цілях, використання Будапештського меморандуму для відновлення територіальної цілісності України.

Це технологія, що б мобілізувати своїх виборців і стимулювати рейтинг «Слуг Народу», який падає.

 

Суть питань, які там закладені — це абсолютна нісенітниця.

 

Ніби нам ще канабісу не вистачало для повного «щастя» в країні, де йде війна, де боротьба з пандемією і купа інших проблем. 

 

А питання щодо Будапештського меморандуму може бути підготовкою до злиття з Росією, — вважає Олександр Третяк.

* на правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень