«На вулиці Бандери, де у ДТП загинуло двоє людей, погане освітлення», - мешканці Рівного

Влада каже, що освітлення є

Про цю ДТП, що сталася на вулиці Степана Бандери навпроти кафе "Фламінго", ми повідомляли у публікації В автопригоді на Степана Бандери загинули обидва пішоходи

Те, що на цьому відрізку у темну пору доби майже нічого не видно, добре видно на відео UA: Рівне . Також це підтверджують у коментарях мешканці міста:

Лілія Ткачук Там завжди - хоч око виколи!!! Мені там їхати завжди темно!!! Не пам’ятаю, коли на тому відрізку світили ліхтарі!!! Хто за освітлення відповідає??? А ніхто, як за все в нас в місті!!!

 

Елена Яковлева Там ужасно ездят, водители там практически не притормаживают, переходим там каждый день с ребенком-страшно.

 

Юрій Мартинюк Постійно там ДТП, темно нічого не видно.

 

Iryna Halas Це жах, повністю темно.

 

Оксана Демченко За кілька метрів пішохідний перехід.Темінь на тій дорозі страшенна, Просто дехто перебігає дорогу біля Фламінго.

Заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький прокоментував це так:

Пішохідний перехід у цьому місці освітлюється. Може, недостатньо, але освітлюється. Там не влаштовано ще додаткового освітлення. Але освітлюється вулиця, відповідно, освітлюється і перехід. І там знаки стоять.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень