На Волині матір прив'язувала сина до ліжка і навіть запроторила його в психіатричну лікарню (ВІДЕО)

Каже, він некерований

Матір 13-річного Іллі Лілія настільки ненавидить сина, що навіть не хоче чути його ім’я, а усі його речі спалила. Не потрібен хлопчик і рідному батьку.

Чоловік має свою відмовку, мовляв, не має власного житла та і його теперішня дружина категорично проти того, щоб Ілля жив з ними. Ба більше, він також домагається, аби його позбавили батьківських прав.

Своє рішення відмовитися від дитини Лілія пояснює жахливими вчинками Іллі.

Відомо, що проблеми з хлопчиком почалися з першого класу – дитина стала агресивною, кидалася на інших школярів. З того часу, за словами жінки, Ілля також тероризував сім’ю: душив та знущався з молодшого брата, бив сестру. Також хлопець сокирою порубав двері та вікна будинку, часто тікав з дому, крав речі та розпивав спиртне.

Однак у соцслужбі розповіли, що проблема не так в дитині, як в матері.

Ілля заважав влаштовувати їй своє особисте життя. Хлопчик болісно сприйняв те, що жінка вчетверте вийшла заміж, бо потребував уваги. Окрім того, Лілія неодноразово била і прив’язувала до ліжка Іллю, щоб він їй не заважав. Ось ця агресія і наростала в дитини, тож хлопець почав проявляти її до оточення.

Врешті-решт Лілія запроторила сина у психіатричну лікарню і 5 місяців не цікавилася його життям.

Після такої тривалої розлуки Ілля зі сльозами на очах попросив вибачення у матері. Хлопчик пообіцяв, що більше не буде робити нічого поганого та ображати рідних, лиш би мати не покидала його. Жінка, обіймаючи сина, сказала, що не вірить у його щирість і не зможе забрати. Відмовився це робити і батько. На прохання Іллі залишитися з ним, він вкотре попросив, щоб його позбавили батьківських прав.

Тож дитина виявилася непотрібною нікому, фактично - сиротою при живих батьках.

Однак бабуся хлопчика вирішила дати йому ще один шанс і забрала жити до себе. Та вже через два тижні нерви жінки не витримали і вона відмовилася від онука.

 

Бабуся розповіла, що хлопець влаштував вдома жахливу пожежу: згорів хлів та все приладдя у ньому, а також верх хати, в якій жила сім’я.

Після масштабної пожежі, в якій ледь не загинули рідні Іллі, поліцейські ув’язнили хлопця і відправили у Дніпро - до дитячого розподільника. Уже найближчим часом його переведуть до школи соціальної реабілітації у Запоріжжі, де протягом 9 місяців з ним будуть працювати психологи.

Зараз доля хлопчика залишається невизначеною. 

Джерело - volynpost.com

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень