Гучний скандал на російському каналі: Путіну обрізало пів голови під час новорічного привітання (ФОТО/ВІДЕО)

Канал навіть змушений був вибачатися та пояснювати, чому ж так сталося

На калінінградському телеканалі "Каскад" під час трансляції новорічного привітання президента Росії Володимира Путіна йому обрізало пів голови: на екрані було видно лише частину обличчя.

Телеканал пояснив це технічним збоєм і пообіцяв покарати винних, йдеться у заяві на сайті. 

"Каскад" перепросив за те, що сталося, а також пояснив інцидент. Повідомдяється, що це пов'язано з технічним збоєм в обладнанні в ефірній апаратній. На каналі наголосили, що зараз проводять розслідування інциденту, а винні будуть покарані. 

Слід зауважити, що ефірники каналу помітили проблему вже під час показу. Утім, виправити її так і не змогли. Саме тому промову Путіна перервали, не чекаючи її завершення. Замість привітання президента увімкнули музику. 

Після інциденту фото з зображенням обрізаного Путіна активно поширилося у Мережі. До слова, новорічне привітання глави Кремля стало найтривалішим з усіх подібних виступів президента Росії в XXI столітті. Воно тривало шість хвилин. Раніше найтривалішим був виступ у 2013 році - 4 хвилини 30 секунд.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень