На Рівненщині чоловік потрапив у ДТП на краденому скутері та залишив його під заставу

Власнику пошкодженого легковика

Напередодні поліцейські отримали повідомлення про викрадення скутера у селищі Клесів. Поліцейські розшукали транспортний засіб та встановили чоловіка, причетного до злочину. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

34-річний житель Клесова приїхав на відпочинок на скутері «Suzuki Lets» до водойми. Поки пішов купатися, зловмисник на його двоколісному поїхав у невідомому напрямку.

Як з’ясувалося згодом, на одній з вулиць селища він не впорався із керуванням та в’їхав у припарковане авто «Skoda».

Власник пошкодженого легковика залишив скутер як заставу, аби винуватець пригоди компенсував йому завдані збитки, однак не знав, що транспортний засіб — викрадений.

Правоохоронці розшукали викрадача. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів.

Викрадачу загрожує штраф від однієї тисячі до тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень