На Рівненщині - напад на охоронця. Через ножове поранення у груди він у реанімації (ФОТО)

Через неодноразові зауваження

Сьогодні близько 4-ї години до поліції надійшло повідомлення, що в одному з кафе Здолбунівського району отримав ножове поранення охоронець.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 42-річному охоронцю одного з барів у селі Гільча, місцевому жителю, завдав ножове поранення відвідувач. Останній у стані алкогольного сп’яніння чіплявся до присутніх. Охоронець неодноразово робив йому зауваження, які той ігнорував. Коли дебошира вчергове 42-річний працівник виводив із кафе, той завдав йому удар розкладним ножем у груди та втік із місця події.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням доставили у Здолбунівську центральну районну лікарню. Нині він перебуває у важкому стані у реанімації.

Зловмисника поліцейські оперативно затримали.

Ним виявився 33-річний житель Здолбунівського району, до того ж односелець потерпілого. Під час поверхневого огляду в нього виявили та вилучили пластиковий флакон із таблетками білого кольору, які можуть належати до нарковмісних препаратів. Їх правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Попередньо правоохоронці кваліфікують подію як замах на умисне вбивство.

Саме за такою правовою кваліфікацією відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

33-річного чоловіка затримали. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Як з’ясувалося, зловмисник уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців  за злочини, пов’язані із наркотиками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень