До лікарні з колото-рубаною раною голови та без пальця потрапила 90-річна мешканка Рівненщини

На жінку напав грабіжник

Про напад на жительку Здолбунівського району правоохоронцям повідомив родич потерпілої, який приїхав до старенької 26 вересня. 

Поліцейські встановили, що 25 вересня у вечірню пору доби зловмисник проник до будинку пенсіонерки через вікно, аби вчинити крадіжку. Чоловік прихопив із собою металевий прут.

Виявивши у будинку пенсіонерку, вдарив кілька разів її арматурою. Після цього пішов нишпорити по оселі.

 

Зі слів жінки, аби вижити та не наражатися на нові удари, вона вдала, що знепритомніла і лежала нерухомо, поки нападник не пішов геть.

Забравши з господарства речі домашнього вжитку та харчі, чоловік пішов, накинувши при цьому на вхідні двері навісний замок.

Не маючи змоги вийти, потерпіла була в будинку, доки її не помітив через вікно родич, який приїхав, аби допомогти старенькій по господарству.

Пенсіонерку госпіталізували до лікарні з колото-рубаною забійною раною голови, ампутацією пальця правої руки та множинними саднами.

Нині жінка вже перебуває удома. 

Правоохоронці встановили, що крадієм виявився 58-річний односелець потерпілої. Чоловік вже мав раніше проблеми з законом.

Сьогодні, 22 жовтня, зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні розбійного нападу та обрали запобіжний захід — тримання під вартою.  

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень