На пам’ятник Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО у Рівному погодили виділення землі

Нагадаємо, він розташується за кінопалацом «Україна» на Алеї троянд

Щоправда, поки існує цей пам’ятник лише у вигляді проекту. Нагадаємо, його розробив рівненський архітектор Микола Шолудько. За його задумом, пам’ятник матиме у собі декілька складових. Композиція уособлюватиме лампадку та капличку із двома янголами, які урочисто підносять рушник із вдячністю загиблим Героям і впевненістю у відродженні України.   

Водночас, фінансової складової спорудження пам’ятника поки ніхто назвати не може, тож бюджетна комісія поки погодила лиш виділення земельної ділянки. Додамо також, що є розпорядження міського голови про створення відповідного пам’ятного знаку, в якому вказано, що всі роботи будуть фінансуватися за рахунок міського бюджету. Утім, не відмовляться владці і від допомоги волонтерів, якщо будуть такі охочі.

Варто додати, що у Рівному вже є пам`тник загиблим Героям АТО. Його на території ОК «Захід» урочисто відкрив міністр Оборони Степан Полторак, під час візиту у Рівне з нагоди 75-річчя з моменту створення оперативного командування «Захід».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень