На Чернігівщині чоловік сказав, що вбив вітчима, щоб поліція приїхала до нього і розчистила сніг

Складні часи потребують відчайдушних рішень

Житель Чернігівської області знайшов оригінальний, але незаконний спосіб почистити сніг біля свого дому — він вигадав вбивство вітчима, викликав поліцію і попросив правоохоронців розчистити дорогу.

Про це повідомляє «Суспільне» з посиланням на місцеву поліцію.

Інцидент стався у селі Грибова Рудня, один із жителів якого був так незадоволений, що сніг біля його будинку не почистили, що вигадав убивство. Він зателефонував у поліцію та заявив, що вдарив вітчима ножем в ділянку грудної клітини, й тепер той не дихає.

Потенційний вбивця не став розповідати деталей злочину, лише попросив направити до нього наряд поліції, а крім цього — спецтехнику, пояснивши, що через сніг легкові автомобілі до нього не доїдуть.

Урешті-решт група патрульних, яка прибула на виклик, з’ясувала, що чоловік нікого не вбивав, а просто невдоволений тим, що біля його будинку не почистили сніг, тому й вирішив у такий спосіб розв'язати свою проблему.

На заявника склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Стаття передбачає штраф від 51 до 119 грн.

Ми в жодному разі не закликаємо повторювати таке, але неможливо не зауважити, що за 119 гривень сніг біля вашого будинку навряд хтось почистить.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень