На Буковель ніхто не має ради – працює і не зважає на «червону» зону

Ніхто не може вплинути?

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль каже, що хоча Івано-Франківську область оголосили «червоною» зоною, гірськолижний курорт «Буковель» продовжує працювати. Це при тому, що Офіс президента назвав причиною спалаху коронавірусу на Прикарпатті роботу саме цього курорту.

У "Буковелі" працює багато юридичних осіб, це не одна юридична особа, якій можна сказати "закрийте" та обмежити роботу, ­– бідкається Шмигаль.

Він заявив, що підприємці курорту запропонували закрити частину ресторанів, кафе та готелів ще до того, як Івано-Франківська область потрапила до «червоної» зони. З його слів, більшість підприємців в «Буковелі» наразі не працюють, а ті, хто продовжують роботу, дотримуються обмежень, - пише Радіо Трек з посиланням на ЗАХІД.НЕТ.

26 лютого Івано-Франківська область перейшла у «червону» зону через спалах коронавірусної хвороби, який, за оцінками МОЗ, почався саме в "Буковелі". Посилені карантинні обмеження на Прикарпатті діятимуть до 12 березня.

Що «Буковель» продовжить працювати під час локдауну, було відомо раніше.Траси та готелі продовжують роботу, однак кафе, бари і ресторани мають працювати лише на винос чи доставку.

У березні 2020 року «Буковель» припиняв роботу. А от взимку цього року, коли по всій країні закрили заклади харчування і непродовольчі магазини, «Буковель» також працював.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень