Минулої доби на трасі Київ-Чоп трапилося п’ять ДТП, а за три години сьогодні – 17 по області (ФОТО)

У одному випадку потерпілого діставали рятувальники

Три дорожньо-транспортні пригоди сталися у Корецькому районі, по одній — у Рівненському та Дубенському районах. Унаслідок ДТП постраждали двоє водіїв, один із яких — у лікарні, повідомляє обласна поліція.

Сьомого грудня о пів на десяту вечора до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Жадківка.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 29-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Toyota Prado», рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керуванням і допустив зіткнення із відбійником. Аби дістати потерпілого у ДТП водія, довелося викликати працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

Рівнянина лікарі швидкої медичної допомоги доставили до Корецької центральної районної лікарні. Медики діагностували у нього політравму, відкритий перелом стегна, закритий перелом передпліччя, травму живота та госпіталізували у реанімаційне відділення.

А вже через годину поблизу села Грушвиця-1 Рівненського району зіткнулися вантажівка з фургоном.

 

Поліцейські на місці пригоди з’ясували, що 27-річний житель села Тараканів Дубенського району, керуючи автомобілем «Opel Combo», не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції та в’їхав у причіп «КамАЗу». Водія фургона, який отримав садна та забої, після надання медичної допомоги лікарями «швидкої» відпустили додому.

 

Крім того, за минулу добу два автомобілі у Корецькому та один у Дубенському, які рухались на автодорозі «Київ-Чоп», злетіли у кювет. На щастя, ніхто не постраждав.

А вже сьогодні із сьомої години ранку до поліції надійшло 17 повідомлень про скоєння дорожньо-транспортних пригод на дорогах області. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини пригод, зокрема щодо потерпілих у них осіб.

Нагадаємо, внаслідок ДТП у Сарнах пішохід у комі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень